08-55 99 00 00 – Microsoft Kundtjänst & Kundservice telefon (2023)

Omdömen för Microsoft kundtjänst (49)

Betyg:
1 av 10

Agneta Bunnert:

Har försöktmatt komma i kontakt med Er flera gånger, det är verkningslöst. Var ska jag vända mig för att få hjälp?

Betyg:
1 av 10

Stefan Jungebrink :

Vilken kundtjänst

Betyg:
1 av 10

Par:

Har försökt få kontakt med Microsoft någon vecka nu. Det är omöjligt att få någon som kan hjälpa till över telefon.Funderar allvarligt på att byta tillbaks till Apple igen. Där kunde man anmäla ett ärende och en svensktalande tekniker ringde upp efter några minuter.

Betyg:
1 av 10

Barbro Andersson:

Absolut botten. Man ringer för att man behöver få prata med någon och hamnar hos en automatisk telefonsvarare som lägger på luren!!! Servicen är värd noll stjärnor men det får man inte välja.

Betyg:
3 av 10

Gunnar Johansson:

Trots kontroller , kopiering och inklistring av produktnyckel Student, påstås att nyckeln innehåller ej godkända tecken

Betyg:
1 av 10

Bengt Henriksson:

Beklagligt att det skall vara så svårt få kontakt och service hos Microsoft. Måste finnas alternativ till onlinehjälp…. mycket dålig åtkomst personlig service…. urusel

Betyg:
1 av 10

Lars Nilsson:

Fick mail om att jag kunde begära återbetalning på 365 Family på 1199 kr – helt omöjligt göra på hemsidan. Omöjligt få kontakt med kundservice!! Sämsta servicen ever. Måste man anmäla till ARN för att få någon respons?

Betyg:
1 av 10

Jürgen Kuhs:

“Kundtjänst”?Nej, inte hos er. Kanske borde ni kontrollera ordets betydelse och sedan döpa om er.Microsoft är det mest nonchalanta, till och med oförskämda företag jag haft att göra med. I sju år har jag försökt få kontakt med er men ni struntar blankt i det jag vill.Ni saknar service; ni ignorerar folk; ni accepterar inte oliktänkande.Det är fegt av er att inte ha en möjlig mail-kontakt – och väldigt underligt med tanke på vad ni är för företag – eftersom det finns massor av folk som av olika skäl inte har telefon. Fegheten beror naturligtvis på att ett skrivet ord från er inte kan gömmas, er nonchalans kan inte märkas.Ni gräver er egen grav men är för blinda för att se det.Visa lite pondus: våga ha en mail-dialog med mig!PS: Betyget tvingar ni fram. Ni är inte värda ens en stjärna. Fortsatt feghet.

Betyg:
1 av 10

tommy:

Sämsta “kundservice” som jag någonsin mött. Ingen service what so ever!

Betyg:
2 av 10

Daniel Larsson:

Jag försökte kontakta er på telefon till eran support. Det va omöjligt och komma i kontakt med er där. Fick bara höra rösten säga jag uppfatta inte hela tiden. Kan jag nå er på annat sätt? Behöver hjälp med min mikrosoft produkt. Köpte ett Windows 7 professional men fick sedan upp texten att produkten inte är äkta. Hade då bara installerat om 1 gång

Betyg:
1 av 10

Emelie Hillås:

jag får inte ens prata med någon på supporten och fick ingen hjälp via internet heller

Betyg:
1 av 10

Fia:

Finns inga som helst möjligheter att komma i kontakt med supporten. Den absolut sämsta “kundsupporten” jag har upplevt. Bara hänvisningar att söka hjälp på nätet (där de problem man har inte finns med) och som av slutas med ett “hej då”.Det är tamigfan så man börjar överväga att byta till Apple där det i alla fall går att få hjälp.Skulle det vara möjligt att sätta -100 som betyg skulle jag göra det!

Betyg:
1 av 10

jonathan riihhinen:

Jävla support jag kommer inte i kontakt med dom och jag hatar att på grund av det tar långt tid jag vill få hjälp via telefon direkt

Betyg:
1 av 10

Fritz Schür:

Ingen support alls!

Betyg:
1 av 10

Eva Bergelv Hasslund:

Sämsta ever!Helt plötsligt är mitt konto blockat för att man skulle verifiera kontot.Det går inte att återställa och supporten är typ obefintlig. Frågorna för återställning är helt efterblivna och märkliga.Nä lika bra att byta till annan mail!!!!

Betyg:
1 av 10

Ingrid /stockholm:

Kan det bli sämre kundservice?

Betyg:
1 av 10

Jesper:

Hopplöst att få hjälp!

Betyg:
3 av 10

Laura :

Ni har tagit betalt extra 999kr

Betyg:
1 av 10

[emailprotected]:

Hej jag är besviken för att ni betalar själv från min konto 99kr som jag inte godkänna.det inte bra jag behöver min pengar det tillbaka för att jag köper inget annars jag ska göra en anmälan på bedrägeri

Betyg:
1 av 10

Mats Vigebo:

Efter timmar med försök att lösa inloggningsproblem håller jag på att få ett psykiskt samman brott.Sämre kundtjänst tror jag inte finns. USELT!!!!!

Betyg:
1 av 10

Ulrika von Mentzer:

Ni kan ta bort ordet “Kundtjänst” från er hemsida! Får ingen som helst hjälp av er sk tjänst på webben. Lägg ner. Detta meddelande är daterat 2021-12-16. Vaknar ni någon gång så ser ni mina kontaktuppgifter nedan.

Betyg:
1 av 10

Tomas:

Kan vara den sämsta telefonsupport jag nånsin varit med om. Går inte att få tag i en riktig person.

Betyg:
1 av 10

Sven-Erik Ryttermalm:

Via telefon blir jag hänvisad till webbläsare. Det hjälper inte mig. Önskar tala med supporten. Gäller bland annat Onedrive. Kommer inte ihåg lösenord , då kommer Authencikatorappen upp med ett nummer. Går jag till Authenciteringsappen står endast ett tvåsiffrigt tal. Kan inte logga in på Authenciteringsappe. Upplever att jag hamnat i ett moment 22. Vänligen hjälp mig!

Betyg:
1 av 10

Merlyn Berglund:

så jävla dålig service från microsoft, så låg standard dom borde skämmas.

Betyg:
1 av 10

Kjell Olsson:

Kan man över huvud taget fån någon kontakt med en personlig assistans?Sänd i så fall svar till mailadressen.

Betyg:
3 av 10

[emailprotected]:

Jag har problem med att ändra mitt lösenord. Man ska ju ändra var 3:e månad sägs det.Ny har jag ändrat flera gånger, men varje gång får jag svaret att det är fel P/W och jag uppmanas att klicka länken “ändra lösenord”. Men det är ju ingen idé att ändra fler gånger, det blir ju ej godkäntFår men använda skrivtecken,typ ? och ! i lösenordet,?för det har jag gjort. Kan det vara det?Tacksam för svar till min e-post

Betyg:
1 av 10

Lars-Göran Sandgren:

Kan det bli sämre? Detta är det sämsta jag har varit med om. Att kalla det för support är ett kostsamt skämt. Att inte kunna få personlig service talar om vilken feghet som tydligen genomsyrar hela företaget. Ni vill bli bättre – ta kontakt med era kunder det är faktiskt vi som betalar era löner. Jag känner mig lurad och besviken att ett så stort företag inte kan hantera sina kunder bättre. Jag kommer inte att rekommendera er till min umgängeskrets man ska inte smutsa ner sig. Vad jag förstår med upplägget så går det ut på att få oss att köpa så mycket som möjligt, men att ta ansvar för era produkter ligger inte i ert intresse.Lars-Göran en mycket besviken och lurad kund.

Betyg:
1 av 10

Håkan Andersson:

ni är ju smästa företag jag nånsin har ringt

Betyg:
1 av 10

Staffan Billing:

Så usel support från en av de största företagen i världen. Jag har nu bett om support, och även skenbart fått det vid flera tillfällen, utan att Microsoft kunnat lösa mitt problem med Microsoft Edge varaktigt. Programmet hänger sig oupphörligen och det kan ta upp till 5 eller tio minuter att öppna en hemsida. Varför hänger sig programmet – det är ju inte bara jag som har dessa problem? Detta tar Microsoft betalt för – skamligt! / Staffan

Betyg:
1 av 10

C-G Helenelund:

Har idag haft problem med Internetbanken. Fick följande råd: 1 Byt Webläsare (Från Edge till Google Crome). 2 Andvänd inte Microsoft tjänst “Spara lösenord”, den ställer bara till det… Följde råden och allt fungerade.Har tidigare fått rådet av en mindre lokal interntleverantör att INTE använda Outlook, som helt plötsligt slutade fungera p.gr.a att mitt konto inte fanns och alternativt lösenordet inte fungerade “Använd Webmail istället”Min slutsats är: Ni verkar ha stora bekymmer, när man börjar ge sådana råd. (Support per telefon finns ju inte heller. Mitt betyg till er är 1 (minusskala finns ju inte)

Betyg:
1 av 10

Dan Goldman:

Vad har hänt ?Har den personliga telefonservicen för privatpersoner upphört ?Otroligt tråkigt i så fall !!!:-(

Betyg:
1 av 10

Tom:

Först så ska man trycka 7 gånger på olika alternativ och sedan får man reda på att man inte får hjälp utan ska ha en länk skickad men jag behöver hjälp, kommer inte in i mailen och kan inte med supportensjälv, vill ni inte hjälpa till längre så behöver ni inte sälja några produkter heller för jag kommer i alla fall inte köpa något mera

Betyg:
1 av 10

Peter Carlsson:

Helt plötsligt var lösenordet ogiltigt och det gick inte att återställa, till sist hade jag gjort för många förfrågan om nytt lösenord så jag blev blockerad i ett dygn.En support som man inte kan komma fram till och få svar på hur man ska komma in på sin mail är ingenting värd. Jag vill komma åt min mail som jag har använt i flera år.Dags att göra sig av med de andra mail adresserna hos Microsoft också då mitt lösenord helt plötsligt blev obrukbart.

Betyg:
1 av 10

Torun Eckerbom:

Går inte att komma fram.

Betyg:
1 av 10

Håkan Jansson:

Det går inte att använda microsoftprodukter om ni inte kan ge personlig telefonsupport

Betyg:
1 av 10

Mona Johansson:

Kommer inte fram på telefonen som säger att det är ogiltigt nummer.

Betyg:
1 av 10

Jan Tore Gebart:

Finns ingen koppling till min fråga om Skype. Sista siffran i mitt telefonnummer kommer inte med i tillbakaläsningen.

Betyg:
1 av 10

Ronny Qvick:

Omöjligt att förstå alla verifikationer som man tydligen måste ta sej igenom, för att få svar. När det är detta hinder som spökar, när man har flera mail konton. Det tycks vara olösligt

Betyg:
1 av 10

Katarina:

Går inte att komma fram

Betyg:
5 av 10

Lena Johansson:

????Försöker att få personlig kontakt. Stort behov av detta. Blir endast hänvisad till online adress. Mycket dåligt

Betyg:
1 av 10

Annette Fagerberg:

Jag ville meddela att den senaste uppdateringen ställer till en massa problem. Lösenord försvinner, banki-id svarar fel lösenord ungefär varannan gång. Jag måste godkänna cockies på varje sida i Edge varje dag. Behövde hjälp men vill inte betala för den då det är deras fel. Deras support är under all kritik när man inte får tala med någon.

Betyg:
5 av 10

Anneli Nilsson:

Besviken på att Microsofts Supportern Läger på luren mitt under vårat samtal eller vad det berodde på. Vi som framhållit Microsoft som det bästa, men när det är på detta vis så minskar förtroendet! Hoppas att det bara var tillfälligt och att vi blir ringt upp av den som startade ärendet i Aten med samma namn som mej. Om hon fortfarande är krasslig hoppas vi på att hon är på bättringsvägen och kan höra av sig.

Betyg:
1 av 10

Karl-Gustaf Johnsson:

Jag får ingen kontakt. Bara massa tjafs om konton, koder och emailadress.Jag försöker logga in men ni säger att min emailadress är upptagen, såklart när det är den jag försöker logga in på.

Betyg:
1 av 10

Kenneth Gabrielsson:

Till slut får man ett telefonnummer, där man skall uppge sitt nummer, sen repeterar en dataröst fel nummer, är det för att de inte vill ringa upp ?

Betyg:
1 av 10

dag westerblom:

Ringer till kundtjänst för att få PRATA med någon som kan hjälpa mig med en frågeställning, men blir hänvisad till era internettjänster, som jag inte vill använda mig av/inte besvarar min fråga. Fullständigt oacceptabelt och uruselt.

Betyg:
1 av 10

Tommy Karlsson:

Extremt svårt att klicka sig fram till rätt support, och att få kontakt med någon som kan försöka hjälpa en.Låg kompetens på supportpersonalen. Har problem att ladda ner appar från Microsoft store och vanliga windows uppgraderingar, varit i kontakt med 2 st. Det ända de lyckats med är att avinstallera Microsoft Store trots flera timmars försök. Har en 4 år gammal dator som jag uppgraderat från Windows 8 till 10 enligt instruktioner från Microsoft. Nu påstår deras egen personal att “det ldrig blir bra att uppgradera från W8 till 10!!”

Betyg:
1 av 10

Rolf Jönsson:

Kommer FÖR FAN aldrig fram och får prata med någon

Betyg:
10 av 10

christer brundin:

jag vill veta hur man ställer så virusskydd& brandvägg går på automatisktså man inte glömmernu kommer det en massa påminnelser hela tiden

Author: Jonah Leffler

Last Updated: 20/07/2023

Views: 6103

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.

© 2023 Loxyle. All Rights Reserved.